Cum pot plati anuntul meu?

Anunturi ziare nationale si localeanunturi ziare transfer bancar

Plata prin Banca

Dupa completarea formularului, la cel de-al treilea pas o sa gasiti optiunea: PLATA PRIN BANCA. Selectati aceasta optiune si finalizati comanda.

Veti primi pe loc atat costul anuntului, cat si factura proforma, pe baza careia achitati la orice sucursala Unicredit Bank / Garanti Bank sau puteti face transfer din orice alt cont deschis la alta banca pe numele dvs in contul nostru.

Pentru a confirma plata, va rugam sa ne trimiteti chitanta sau OP-ul pe adresa de email: office@metropolitan-adv.ro sau fax: 0351.818.792.

anunturi ziare plata prin card

Plata prin Card Bancar

In cadrul celui de-al treilea pas al completarii formularului de publicare a anuntului dvs, veti gasi optiunea "PLATA PRIN CARD". Selectati aceasta optiune si finalizati comanda, astfel veti fi redirectionat catre site-ul partenerului nostru Mobilpay, unde veti introduce datele cardului si ale dvs in conditii de siguranta. Daca tranzactia este efectuata cu succes, in maxim 1 ora, veti primi un email prin care veti fi anuntat cand va aparea anuntul dvs (in timpul orelor de program, L-V: 09.00-17.00).

Confirmarea platii se face in mod automat in sistem dupa afisarea mesajului "Tranzactie efectuata cu succes".

anunturi ziare plata prin posta romana

Plata prin Posta Romana

Din momentul in care cunoasteti suma anuntului dvs, puteti merge la orice ghiseu POSTA ROMANA si achita contravaloarea anuntului dvs (mandat online, postal, e-mandat) pe numele Visan Eduard-Ovidiu, Oficiul Postal 1, Craiova cu mentiunea POST RESTANT sau in contul: RO23 BACX 0000 0017 7213 5001, deschis la Unicredit Bank, pentru SC Ad Press Publicity SRL, 40247191, J28/304/2019.

Pentru a confirma plata, va rugam sa ne trimiteti chitanta sau OP-ul pe adresa de email: office@metropolitan-adv.ro sau fax: 0351.818.792.

anunturi ziare plata prin SMS

Plata prin SMS

Aceasta modalitate de plata este disponibila in cadrul celui de-al treilea pas din cadrul formularului de comanda, unde veti gasi optiunea "PLATA PRIN SMS". Selectati aceasta optiune si finalizati comanda, astfel veti fi redirectionat catre partenerul nostru Mobilpay, unde veti introduce numarul de telefon si veti urma instructiunile afisate. Confirmarea publicarii anuntului va fi facuta de catre un operator in maxim 1 ora, iar anuntul va aparea in urmatoarea editie libera.

Plata prin SMS este disponibila pentru sume de maxim 100 RON din retelele Vodafone, Orange, Telekom si Digi.

anunturi ziare plata prin trezorerie

Plata prin Trezorerie ( doar institutiile statului )

Plata anuntului se va efectua pe baza facturii proforme emise automat de sistem, ori facturii fiscale in contul RO25 TREZ 5075 069X XX00 5570 , Trezoreria Caracal pentru SC Ad Press Publicity SRL, CUI: 40247191, J28/304/2019.

Pentru a confirma plata, va rugam sa ne trimiteti chitanta sau OP-ul pe adresa de email: office@metropolitan-adv.ro sau fax: 0351.818.792.

Atentie! Modalitatea de plata disponibila doar pentru institutiile statului.

anunturi ziare plata prin trezorerie

Plata prin Curier ( doar in Bucuresti)

Pentru a efectua plata prin intermediul unui curier, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0721.08.08.10, 0768.44.11.33.

Tarifele pentru plata prin Curier sunt urmatoarele: 
A. Pentru sume mai mici de 150 RON - 15 RON; 
B. Pentru sume mai mari de 150 RON - Serviciul este gratuit

Un curier va ajunge la dvs in maxim 3 ore, daca transmiteti comanda pana maxim ora 12.00 (in ziua in curs, in caz contrar va ajunge ziua urmatoarea).