Mica publicitate

Ziare nationale si din Bucuresti | prin Ad Press Publicity

ZIARE NATIONALE SI DIN BUCURESTI

Adevarul

Cotidian national quality de larga raspandire, ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

Anuntul Telefonic

Ziar de anunturi ce apare in Bucuresti, luni, miercuri si vineri. Tirajul ziarului Anuntul Telefonic este de 8.000 exemplare pe editie.

Bursa

Cotidian economic-financiar ce apare la nivel national in format PDF (online) de luni pana vineri, ce editeaza si reviste periodice cu stiri economice.

Click

Cotidian de stiri mondene de larga raspandire nationala, ce apare de luni pana sambata. Tirajul ziarului Click este de 60.000 exemplare pe editie.

Curierul National

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Curierul National este de 3.634 exemplare / editie.

Jurnalul National

Cotidian de informatie generala, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Jurnalul National este de 8.000 exemplare / editie.

Libertatea

Cotidian national generalist, ce apare in toata tara de luni pana sambata. Tirajul ziarului Libertatea este de 40.000 exemplare pe editie.

National

Cotidian generalist, ce apare tiparit in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului National este de 8.000 exemplare / editie.

Romania Libera

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarului Romania Libera este de 8.000 exemplare / editie.

Ziarul Financiar

Saptamanal national economic ce apare in zilele de Marti. Tirajul ziarului ZIarul Financiar este de 1.800 exemplare pe editie.

Monitorul Oficial

Monitorul Oficial al Romaniei este publicatia oficiala a statului roman, in care se publică actele prevazute conform legii, licitatii, aga si altele