Mica publicitate

Ziare nationale si din Bucuresti | prin Metropolitan Maxpress Adv

ZIARE NATIONALE SI DIN BUCURESTI

Adevarul

Cotidian national quality de larga raspandire, ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarului este de 10.000 exemplare pe editie.

Anuntul Telefonic

Ziar de anunturi ce apare in Bucuresti, luni, miercuri si vineri, Tirajul ziarului Anuntul Telefonic este de 17.000 exemplare pe editie.

Bursa

Cotidian economic -financiar ce apare in toata tara de luni pana vineri. Tirajul ziarul Bursa este de 8.000 exemplare pe editie.

Click

Cotidian de stiri mondene ce apare in toata tara, de luni pana sambata, Tirajul ziarului Click este de 60.000 exemplare pe editie.

Curierul National

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarul Curierul National este de 3.634 exemplare / editie.

Jurnalul National

Cotidian de informatie generala, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarul Jurnalul National este de 8.000 exemplare / editie.

Libertatea

Cotidian de stiri mondene ce apare in toata tara de luni pana sambata. Tirajul ziarului Libertatea este de 40.000 exemplare pe editie.

National

Cotidian generalist ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarul National este de 8.000 exemplare pe editie.

Romania Libera

Cotidian de informatii generale, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarul Romania Libera este de 8.000 exemplare / editie.

Ziarul Financiar

Cotidian nationale financiar ce apare de luni pana vineri. Tirajul ziarul ZIarul Financiar este de 7.500 exemplare pe editie.

Monitorul Oficial

Monitorul Oficial al Romaniei este publicatia oficiala a statului roman, in care se publică actele prevazute conform legii, licitatii, aga si altele